Návrh Školení

Úvod do formální etiky

  • Přehled formální etiky v hostelském sektoru
  • Důležitost etikety ve zákaznickém servisu
  • Historické perspektivy a evoluce formální etiky

Umění hostit

  • Role a odpovědnosti hostitele
  • Příprava na hosty
  • Vítání hostů

Jedálové způsoby a etika u stolu

  • Znalost obsazení míst u stolu
  • Užití nádobí a sklenic
  • Etika s ubrousky
  • Správné chování u stolu
  • Zpracování speciálních situací při jídle

Profesionální techniky obsluhy

  • Procedury pro obsluhu a likvidaci
  • Obsluha a prezentace talířů
  • Správa víceúrovňových jídel
  • Vínová a nápojová služba

Správa speciálních akcí

  • Plánování a organizace formálních akcí
  • Koordinace s dalším personálem a odděleními
  • Zpracovávání neočekávaných situací a požadavků hostí

Kulturní citlivost a mezinárodní etika

  • Porozumění a úctivé zacházení s kulturními rozdíly
  • Mezinárodní jedálové způsoby
  • Přizpůsobení služby různým klientům

Komunikace a interpersonální dovednosti

  • Efektivní komunikace s hosty a členy týmu
  • Tělesná komunikace a profesionální vzhled
  • Zpracování stížností a obtížných situací

Souhrn a další kroky

Požadavky

  • Základní znalost služeb hostelského sektoru, rolí a odpovědností

Cílová skupina

  • Personál hostelského sektoru
 14 hodiny

Počet účastníků


Cena za účastníka

Reference (2)

Nadcházející kurzy

Související kategorie