Návrh Školení

Úvod do formální etikety

  • Přehled formální etikety v pohostinství
  • Význam etikety v zákaznickém servisu
  • Historické perspektivy a vývoj formální etikety

Art of Hosting

  • Role a povinnosti hostitele
  • Příprava pro hosty
  • Vítání hostů

Etiketa stolování a způsob stolování

  • Pochopení nastavení tabulky
  • Používání příborů a skla
  • Ubrousková etiketa
  • Vhodné chování u stolu
  • Zvládání speciálních situací při stolování

Profesionální servírovací techniky

  • Servírovací a zúčtovací procedury
  • Manipulace a prezentace talířů
  • Vedení vícechodových jídel
  • Servis vína a nápojů

Zvláštní událost Management

  • Plánování a organizace formálních akcí
  • Koordinace s ostatními zaměstnanci a odděleními
  • Řešení neočekávaných situací a požadavků hostů

Kulturní citlivost a mezinárodní etiketa

  • Pochopení a respektování kulturních rozdílů
  • Mezinárodní etiketa stolování
  • Přizpůsobení služeb různorodé klientele

Communication a mezilidské dovednosti

  • Efektivní komunikace s hosty a členy týmu
  • Řeč těla a profesionální vzhled
  • Vyřizování stížností a obtížných situací

Shrnutí a další kroky

Požadavky

  • Základní pochopení pohostinských služeb, rolí a odpovědností

Publikum

  • Personál pohostinství
 14 hodiny

Počet účastníků



Price per participant

Reference (5)

Související kurzy

Strategic Development: Thinking, Planning, Management and Leadership

35 hodiny

Související kategorie