Děkujeme za vaši dotaz! Jeden z našich pracovníků vás brzy kontaktuje.
Děkujeme za rezervaci! Jeden z našich pracovníků vás brzy kontaktuje.
Návrh Školení
Úvod do formální etiky
- Přehled formální etiky v hostelském sektoru
- Důležitost etikety ve zákaznickém servisu
- Historické perspektivy a evoluce formální etiky
Umění hostit
- Role a odpovědnosti hostitele
- Příprava na hosty
- Vítání hostů
Jedálové způsoby a etika u stolu
- Znalost obsazení míst u stolu
- Užití nádobí a sklenic
- Etika s ubrousky
- Správné chování u stolu
- Zpracování speciálních situací při jídle
Profesionální techniky obsluhy
- Procedury pro obsluhu a likvidaci
- Obsluha a prezentace talířů
- Správa víceúrovňových jídel
- Vínová a nápojová služba
Správa speciálních akcí
- Plánování a organizace formálních akcí
- Koordinace s dalším personálem a odděleními
- Zpracovávání neočekávaných situací a požadavků hostí
Kulturní citlivost a mezinárodní etika
- Porozumění a úctivé zacházení s kulturními rozdíly
- Mezinárodní jedálové způsoby
- Přizpůsobení služby různým klientům
Komunikace a interpersonální dovednosti
- Efektivní komunikace s hosty a členy týmu
- Tělesná komunikace a profesionální vzhled
- Zpracování stížností a obtížných situací
Souhrn a další kroky
Požadavky
- Základní znalost služeb hostelského sektoru, rolí a odpovědností
Cílová skupina
- Personál hostelského sektoru
14 hodiny
Reference (2)
Způsob, jakým byly informace prezentovány.
TAIATU CRISTI IONUT
Kurz - Customer Care Academy
Přeloženo strojem
tempo, poskytované informace, způsob výuky s teorií a praktickými případovými studiemi, podklady, cvičeními atd.
Carlos Abascal - Hewlett-Packard Centro de Servicios Globales, S. de R.L. de C.V.
Kurz - Influence in Action
Přeloženo strojem