Thank you for sending your enquiry! One of our team members will contact you shortly.
Thank you for sending your booking! One of our team members will contact you shortly.
Návrh Školení
Úvod do formální etikety
- Přehled formální etikety v pohostinství
- Význam etikety v zákaznickém servisu
- Historické perspektivy a vývoj formální etikety
Art of Hosting
- Role a povinnosti hostitele
- Příprava pro hosty
- Vítání hostů
Etiketa stolování a způsob stolování
- Pochopení nastavení tabulky
- Používání příborů a skla
- Ubrousková etiketa
- Vhodné chování u stolu
- Zvládání speciálních situací při stolování
Profesionální servírovací techniky
- Servírovací a zúčtovací procedury
- Manipulace a prezentace talířů
- Vedení vícechodových jídel
- Servis vína a nápojů
Zvláštní událost Management
- Plánování a organizace formálních akcí
- Koordinace s ostatními zaměstnanci a odděleními
- Řešení neočekávaných situací a požadavků hostů
Kulturní citlivost a mezinárodní etiketa
- Pochopení a respektování kulturních rozdílů
- Mezinárodní etiketa stolování
- Přizpůsobení služeb různorodé klientele
Communication a mezilidské dovednosti
- Efektivní komunikace s hosty a členy týmu
- Řeč těla a profesionální vzhled
- Vyřizování stížností a obtížných situací
Shrnutí a další kroky
Požadavky
- Základní pochopení pohostinských služeb, rolí a odpovědností
Publikum
- Personál pohostinství
14 hodiny
Reference (1)
the pace, the information provided. the way it as taught with theory and practice cases, handouts, exercises, etc.