Děkujeme za vaši dotaz! Jeden z našich pracovníků vás brzy kontaktuje.
Děkujeme za rezervaci! Jeden z našich pracovníků vás brzy kontaktuje.
Návrh Školení
Úvod do formální etikety
- Přehled formální etikety v pohostinství
- Význam etikety v zákaznickém servisu
- Historické perspektivy a vývoj formální etikety
Art of Hosting
- Role a povinnosti hostitele
- Příprava pro hosty
- Vítání hostů
Etiketa stolování a způsob stolování
- Pochopení nastavení tabulky
- Používání příborů a skla
- Ubrousková etiketa
- Vhodné chování u stolu
- Zvládání speciálních situací při stolování
Profesionální servírovací techniky
- Servírovací a zúčtovací procedury
- Manipulace a prezentace talířů
- Vedení vícechodových jídel
- Servis vína a nápojů
Zvláštní událost Management
- Plánování a organizace formálních akcí
- Koordinace s ostatními zaměstnanci a odděleními
- Řešení neočekávaných situací a požadavků hostů
Kulturní citlivost a mezinárodní etiketa
- Pochopení a respektování kulturních rozdílů
- Mezinárodní etiketa stolování
- Přizpůsobení služeb různorodé klientele
Communication a mezilidské dovednosti
- Efektivní komunikace s hosty a členy týmu
- Řeč těla a profesionální vzhled
- Vyřizování stížností a obtížných situací
Shrnutí a další kroky
Požadavky
- Základní pochopení pohostinských služeb, rolí a odpovědností
Publikum
- Personál pohostinství
14 hodiny
Reference (2)
Způsob, jakým byla informace prezentována.
TAIATU CRISTI IONUT
Kurz - Customer Care Academy
Přeloženo strojem
the pace, the information provided. the way it as taught with theory and practice cases, handouts, exercises, etc.