Návrh Školení

1. SOCIÁLNÍ PROTOKOL

    Představování s jistotou a rozvahou Pozdravy a podání rukou Jak být dobrým hostitelem a dobrým hostem Business Karty Dochvilnost

2. ETIKETA STRAVOVÁNÍ

    Etiketa ubrousku Techniky manipulace s „obtížným jídlem“ Definice dress code Expressvděkování po jídle Konverzace Hosté a preference jídla

3. 90 MINUT INTERAKTIVNÍ

    Etiketa stolování se společenskými dovednostmi, chováním u stolu a seznamováním se s novými lidmi.

 

 

 

Požadavky

KDO SE ZÚČASTNÍ

Tento kurz si klade za cíl poskytnout těm, kteří chtějí vstoupit na mezinárodní obchodní trh, aby podnikali.

  • Exportní manažer
  • Manažeři mezinárodního obchodu
  • Profesionální konverze
  • Správní ředitel
  • Čerství absolventi
  • Zástupci společnosti
  • Nový nájemník
  • Business Majitel

 

  21 hodiny
 

Počet účastníků


Začátek

Konec


Dates are subject to availability and take place between 09:30 and 16:30.
Open Training Courses require 5+ participants.

Reference (5)

Související kurzy

Strategic Development: Thinking, Planning, Management and Leadership

  35 hodiny

Související kategorie